Acer Chromebook gratis bij 1-jarig energie contract

Vattenfall actie: ACER Chromebook gratis bij 1-jarig energiecontract.

Je kunt weer gebruik maken van een nieuwe energie actie van Nuon Vattenfall. Deze maand ontvang je een ACER Chromebook bij je duurzame energie.

Je krijgt een Acer Chromebook t.w.v. € 349 cadeau bij Groen uit Nederland Vast en Vasteprijs MixGroen Gas tot 1 jaar

De ACER Chromebook 514 is de ideale laptop voor dagelijks gebruik. Dankzij een batterijduur tot 12 uur is hij overal gemakkelijk mee te nemen. Met het 14-inch Full HD-display geniet je van scherpe en kleurrijke beelden. De Chromebook heeft een opslagcapaciteit van 64 GB en beschikt daarnaast over het Chrome OS besturingssysteem van Google. Je kunt je bestanden opslaan op de Chromebook en ook in de cloud. Daarnaast zorgt de Chrome OS voor automatische updates en veiligheid tegen virussen.

Je ontvangt deze  Acer Chromebook van Vattenfall bij een 1-jarig energiecontract met gas & stroom. Daarbij betaal je één jaar lang vaste lage tarieven voor gas en stroom. Zo weet je waar je aan toe bent, wel zo fijn. Ook maak je automatisch gebruik van de overstapservice van Vattenfall met deze actie. Daarmee stap je zorgeloos over, en neemt Vattenfall het regelwerk uit je handen. Jij hoeft je alleen maar online aan te melden.

Je voordelen:

  • ACER Chromebook t.w.v. € 349,-
  • Je krijgt tot 1 jaar stroom en gas met een vaste prijs
  • Zij regelen eenvoudig je overstap

Stap nu snel over en krijg deze ACER Chromebook helemaal gratis >>